Andronache: ”Foarte mulți membri PSD și PNL vor vota în acest an cu Marian Andronache” // VIDEO


Intră acum și în grupul de

Liderul județean al PMP Suceava, viceprimarul municipiului reședință de județ, Marian Andronache a anunțat că intenționează să lupte ”până la capăt” pentru a câștiga funcția de primar al municipiului Suceava.

Andronache a spus la evenimentul de lansare a candidaților pentru primăriile din județ, organizat la Mitocu Dragomirnei și la care a participat și liderul național al PMP, Eugen TOMAC, că are informații sigure că în acest an mulți membri din PSD și PNL au decis să îl voteze pentru fotoliul de edil șef al celui mai mare municipiu din județ.

”PMP va fi surpriza acestor alegeri locale și sper să reușim să ajungem în Consiliul Local Suceava cu 5 consilieri. Mă bat pentru a câștiga Primăria și le spun contracandidaților mei, dlor Cușnir și Lungu că vor avea parte de o surpriză foarte mare pentru că foarte mulți membri PSD și PNL vor vota în acest an cu Marian Andronache”, a explicat liderul județean al PMP Suceava.

Din punctul său de vedere doar doi candidați din cei care doresc funcția de primar sunt calificați să poată conduce destinele Primăriei Suceava restul având nevoie de mulți ani ca să capete experiență. Este vorba despre actualul primar, Ion Lungu și actualul viceprimar Marian Andronache.

”Sunt doar două persoane în cursa aceasta care cunosc administrație într-o primărie ca cea din Suecava: Ion Lungu și Marian Andronache. Ce a făcut dl Lungu s-a văzut timp de 16 ani. Ce poate face Marian Andronache se va vedea în următorii 4 ani”, a subliniat candidatul PMP pentru Primăria Suceava care a mai spus că își dorește să facă din Suceava un oraș ”civilizat, educat, verde, curat, inteligent sigur și eficient”, acestea fiind ingredientele pentru ca Suceava să poată purta titulatura de ”oraș european”.

 La rândul său, candidatul pentru funcția de președinte al CJ Suceava, Bogdan Codreanu le-a cerut sucevenilor să vină alături de echipa PMP Suceava în proiectul politic de câștigare a președinției CJ și a Primăriei reședință de județ.

”Sucevenii visează în fiecare zi la un campion. Vreau și pot să fiu campionul lor pentru că Bucovina mea nu e de vânzare. Bucovina mea nu e negociabilă. Bucovina mea merită mai mult și alături de echipa PMP și echipa de primari PMP din județ vom realiza ceea ce ne dorim”, a subliniat Bogdan Codreanu.

Tinerii sunt asul din mâneca PMP Suceava

Secretarul general al PMP Suceava, Anca Gâtlan a dezvăluit la lansarea candidaților și care este una dintre ”armele” cu care vor merge în bătălia politică – tinerii de pe listele PMP.

Mai devreme le-am făcut cu mâna celor de la PSD și PNL și le-am spus la revedere, e timpul să plecați! A venit timpul ca o echipă tânără, capabilă să preia frâiele județului și ale municipiului Suceava  și să lupte pentru un trai mai bun”, a menționat dna Gâtlan.

Din punctul ei de vedere prezența tinerilor pe listele PMP Suceava repezintă un avantaj deoarece aceștia vin cu experiența dobândită acolo unde au activat și unde ”au demonstrat deja că știu să facă performanță”.  


Intră acum și în grupul de