La PSD Suceava euforia era numitorul comun (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La sediul organizaţiei judeţene Suceava a PSD era o bucurie acompaniată de o hărmălaie de nedescris. Tineri, lideri municipali, lideri judeţeni, foşti şi „viitori” şefi de descentralizate se bucurau ca nişte copii la fiecare declaraţie a lui Mircea Geoană şi de fiecare dată când vedea afişate pe ecranele televizoarelor rezultatele exit-poll. Declaraţiile de presă au fost date în paralel cu cele de la TV şi liderul judeţean al PSD, Gavril Mîrza a ţinut să îii aibă alături pe cei din PNL Suceava, viitorii posibili parteneri de guvernare.

Liderii PSD şi PNL din Suceava au salutat, duminică seara, rezultatul obţinut de preşedintele PSD Mircea Geoană în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, apreciind că este un succes pentru o nouă echipă de politicieni şi în acelaşi timp pentru o Românie prosperă. Liderul judeţean al PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că rezultatul alegerilor reprezintă „o victorie importantă” care va aduce liniştea şi normalitatea în ţară.

„Este un succes, este momentul în care România revine normalitatea, liniştea şi vom scăpa de statul poliţienesc, vom scăpa de sentimentul de frică”, a mai spus Gavril Mîrza. El a mulţumit tuturor celor care au votat cu candidatul PSD, dar şi sprijinului acordat de „colegii liberali” care au fost alături de PSD în cel de-al doilea tur de scrutin. „Sper să facem la Suceava o echipă puternică”, a conchis Mîrza.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Ovidiu Doroftei, prezent la sediul PSD împreună cu mai mulţi membri ai conducerii organizaţiei liberale, a declarat că rezultatul obţinut de Mircea Geoană reprezintă deschiderea unui nou drum pentru România. „Din această seară avem convingerea că pornim pe un drum lung, cu o nouă echipă de politicieni, pentru o Românie prosperă”, a mai spus Ovidiu Doroftei.

La sediul PSD, tinerii social-democraţi au scandat „Ţineţi minte trei cuvinte, Mircea Geoană-preşedinte!”, dar şi „Geoană-preşedinte!”.


Intră acum și în grupul de