Dumitru Mihalescul (PNL) :Planul de dezvoltare al PNL pentru Rădăuți înseamnă investiții publice, utilități la standarde europene, investiții private masive și locuri de muncă bine plătite


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul consideră că niciodată în ultimii 30 de ani Municipiul Rădăuți nu a avut o șansă atât de mare să se dezvolte și să se apropie de nivelul de viață din țările dezvoltate așa cum ar putea să o aibă dacă la conducerea primăriei și a consiliului local va veni echipa de tineri liberali condusă de Bogdan Loghin:

”Programul PNL pentru Municipiul Rădăuți înseamnă în primul rând investiții publice de anvergură în tot orașul, nu doar în centru, modernizarea drumurilor pline de gropi, asigurarea accesului la apă curentă, canalizare și gaze naturale pentru toți locuitorii, organizarea spațiilor verzi, a parcărilor, a trotuarelor și garantarea unei siguranțe reale a cetățeanului. Toate aceste angajamente asumate de PNL nu reprezintă probleme noi, ci unele foarte vechi, pe care PSD nici nu a vrut și nici nu a fost interesat să le rezolve. Este motivul pentru care Municipiul Rădăuți, care înseamnă enorm pentru istoria noastră națională, arată în anul 2020 mai mult ca o periferie a unui oraș, decât ca un municipiu cu vechi rădăcini istorice.

Am convingerea că rădăuțenii s-au săturat de acest mod total dezinteresat al fostelor administrații PSD de a avea grijă de oraș și de standardul de viață al cetățeanului, iar duminică vor alege echipa liberală. De aceea cred că în această toamnă avem cea mai mare oportunitate din ultimele 3 decenii de a aduce schimbarea în bine la Rădăuți. De prea mult timp o așteptăm, iar acum aceasta este posibilă! Cu un Guvern PNL care a reușit deja în 10 luni să facă investiții publice record și să deblocheze toate proiectele mari de infrastructură, cu Gheorghe Flutur președinte la Consiliul Județean, care a schimbat județul în bine în numai 4 ani și cu Bogdan Loghin la Primăria Rădăuți avem toate șansele ca după 4 ani să spunem că orașul nostru nu este cu nimic mai prejos decât orașele dezvoltate din Transilvania, conduse de liberali.

Mai mult decât atât, cu Bogdan Loghin și echipa susținută de PNL la consiliul local Rădăuți vrem să deschidem total această instituție către cetățeni, către nevoile lor! Mă voi asigura personal că ușile primăriei nu vor mai sta ferecate pentru rădăuțeni și deschise doar pentru unii cetățeni, mai privilegiați. Modul păgubos și netransparent în care a fost gestionat Municipiul Rădăuți în ultimii zeci de ani trebuie să se termine în data de 27 septembrie și am încrederea că rădăuțenii vor merge la vot și vor alege modelul liberal de dezvoltare.”


Intră acum și în grupul de