Consilierul local sucevean PMP Constantin Munteanu transmite o scrisoare către pensionarii suceveni: Este timpul să înceteze bătaia de joc și marginalizarea pensionarilor


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PMP Constantin Munteanu a transmis, miercuri, o scrisoare către pensionarii suceveni pe care o prezentăm integral:

„Scrisoare către pensionari

Dragi pensionari Suceveni,

               Numele meu este Constantin Munteanu și candidez pentru funcția de consilier local al Municipiul Suceava din partea Partidului Mișcarea Populară.

               Fac parte cu mândrie din echipa domnului Marian Andronache, o echipă puternică în continuă creștere ce include tineri antreprenori, persoane cu carieră solidă în plină forță de creație, dar și seniori cu experiență.

      Credem cu tărie că această echipă mixtă, care îmbină elanul tinereții, echilibrul maturității și experiența seniorității, va reuși să răspundă TUTUROR nevoilor locuitorilor Municipiului Suceava.

               Sunt liderul de vârstă din echipa de consilieri propusă de Partidul Mișcarea Populară. Prin urmare, cunosc, știu și rezonez cu nevoile dumneavoastră. Și vă asigur că voi fi “Vocea pensionarilor” în Consiliul Local al Municipiului Suceava.

               Împreună cu echipa domnului Marian Andronache ne-am stabilit câteva obiective clare care să poată fi atinse simplu și rapid:

1.            Înființarea Comisiei Municipale pentru problemele Pensionarilor – de la prima ședință a noului Consiliu Local

2.            Înființarea Asociației și Consiliului Pensionarilor – care vor fi organizate pe structura Asociaților de Proprietari cu implicarea activă a acestora.

               Pensionarii merită mai mult decât primesc în prezent, iar vocea lor trebuie ascultată! Nu doar de către administrația locală, ci și de către toți prestatorii de servicii din Municipiul Suceava!

               Suntem conștienți cu toții că veniturile pensionarilor sunt insuficiente, dar uniți  putem obține respect și ajutor din partea autorităților!

               Este timpul să înceteze bătaia de joc și marginalizarea pensionarilor. Dumneavoastră sunteți cei care ați construit Suceava – fostele fabrici și uzine, spitale, policlinici, stadion, școli, grădinițe, străzi și blocuri de locuințe. Dumneavoastră sunteți cei care ați avut grijă de sănătatea și educația sucevenilor

               Având în vedere bogata experiență profesională, îmi doresc ca seniorii Sucevei să participe activ la dezvoltarea și înfrumusețarea orașului.

               Muncitori de înaltă calificare, conducători de unități de producție sau instituții, maiștri, ingineri, profesori și medici, acum la pensie, meritați să fiți ascultați pentru că aveți capacitatea și calificările necesare de a veni cu soluții pentru modernizarea și dezvoltarea armonioasă a orașului nostru.

               Doar uniți și bine organizați vom putea obține o serie întreagă de facilități: reduceri din partea laboratoarelor de analize medicale pentru analize și investigații nedecontate, înființarea de case speciale pentru seniori în cadrul marilor magazine, facilități fiscale, program de lucru special adaptat pentru seniori, precum și înființarea de ghișee prioritare în cadrul Primăriei Suceava și a celorlalte instituții publice.

Meritați respect și recunoștință!

               O societate sănătoasă și prosperă este societatea care își respectă toate categoriile de cetățeni, indiferent de statutul social sau de vârstă.

Așa să ne ajute Dumnezeu! 

Cu mult respect,

Constantin Munteanu”


Intră acum și în grupul de