Flutur nu comenteaza declaratiile lui Patapievici (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur, şeful campaniei electorale a PD-L pentru Traian Băsescu, a evitat să comenteze în vreun fel declaraţiile preşedintelui ICR Horia Roman Patapievici, privind o casetă cu imagini compromiţătoare la adresa lui Mircea Geoană. El a ţinut să sublinieze însă că PD-L „nu a avut preocupări de campanie negativă”.

„Nu cunosc nimic despre nici o casetă, nu vreau să comentez absolut nimic pe această temă. Nu am avut niciodată nici un fel de preocupări de campanie negativă şi nu cunosc să existe alt fel de acţiuni în cadrul echipei de campanie de la Bucureşti. Tot timpul am avut mesaje de construcţie, am susţinut referendumul, l-am susţinut pe Traian Băsescu. Văd că ceilalţi continuă campania electorală şi după ce s-a dat verdictul de către electorat, este treaba lor. Nu am altceva de comentat”, a spus vineri Gheorghe Flutur.

Horia Roman Patapievici povesteşte într-un interviu publicat duminică în cotidianul La Vanguardia că ştie din surse sigure că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Mircea Geoană în timp ce i se face sex oral, iar şeful statului a refuzat să folosească înregistrarea împotriva acestuia. Întrebat despre caseta în care Traian Băsescu apare lovind un copil, Patapievici o califică drept “scârboasă”. “Eu nu cred că Băsescu ar lovi un copil, doar l-a împins. Greşeala lui a fost că nu a negat acest lucru imediat. A fost un pic cam ca în cazul lui Bill Clinton cu sexul oral… Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i s-a oferit un film în care lui Mircea Geoană i se face sex oral, iar el (Băsescu, n.red.) a refuzat s-o folosească împotriva sa. Este un om omnest, credeţi-mă”, a explicat Patapievici.


Intră acum și în grupul de