Balan demonstreaza ca la PD-L se face cum se promite


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a ţinut să demonstreze că acuzele adversarilor politici de la PSD la adresa lui Gheorghe Flutur, cum că se află într-un concediu prelungit, nu sunt fondate. În acest sens, parlamentarul democrat-liberal a arătat că nu mai puţin de 100 de miliarde de lei vechi au fost alocaţi de Guvern din Fondul de rezervă bugetară, în urma ultimele deplasări ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la Bucureşti.

Potrivit lui Bălan, 50 de miliarde de lei vechi sunt destinate continuării lucrărilor de reabilitare şi consolidare a unor unităţi de învăţământ din judeţ, iar celelalte 50 de miliarde de lei vechi au fost direcţionate către primăria municipiului Suceava în contul subvenţiei la energia termică livrată populaţiei.

Totodată, secretarul general al PD-L Suceava a ţinut să pună în balanţă declaraţiile făcute de liderii PD-L şi PSD în ultima vreme pentru a arăta că afirmaţiile democrat-liberalilor au fost foarte exacte. „Cu ceva timp în urmă vorbeam despre desemnarea lui Gheorghe Flutur ca şef al campaniei electorale a PD-L pentru alegerile prezidenţiale. Imediat au sărit adversarii noştri politici de la PSD şi au spus că nici măcar nu e sigur că va face parte din staff-ul electoral. Preşedintele Gheorghe Flutur vorbea despre faptul că Dacian Cioloş de altfel produsul său politic urmează să fie desemnat comisar eurepean pe agricultură. Iarăşi adversarii noştri politici au venit şi au spus că s-a pierdut o şansă imensă prin desemnarea lui Cioloş de a avea un comisar european.

După o săptămână s-a văzut că Cioloş a fost desemnat comisar european pe agricultură. L-aţi auzit pe Gheorghe Flutur spunând într-o conferinţă de presă la Suceava despre desemnarea lui Emil Boc ca şi premier din partea PD-L. Iarăşi cei de la PSD au spus că nu e posibil iar azi vedem că lucrurile s-au întâmplat întocmai. După cum vedem sunt lucruri spuse şi dovedite de noi, iar pe de altă parte sunt lucruri spuse şi niciodată finalizate de adversarii noştri politici de la PSD”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de