Primul semestru al lui 2010 ar putea aduce alegeri interne in PDL


Intră acum și în grupul de

„Vom face o comisie pentru stabilirea calendarului intern de alegeri al PD-L”, a declarat miercuri vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, care a anunţat că formaţiunea democrat-liberală va organiza, cel mai probabil în primul semestru al anului 2010, alegeri interne în filialele partidului. Liderul PD-L a ţinut să precizeze că „alegerile vor porni de jos în sus”, dar nu a putut menţiona când va fi organizat Congresul PD-L.

Flutur a mai arătat că PD-L urmează să devină corespondentul de la Bucureşti al Partidului Popular European şi a subliniat că rezultatul alegerilor prezidenţiale a confirmat orientarea de dreapta a PDL ţinând cont de scorul electoral obţinut de Traian Băsescu în fiefurile tradiţionale de dreapta- Ardeal, Bucovina şi în marile oraşe.

Întrebat dacă în aceste condiţii PD-L va renunţa la simbolul socialist din siglă, trandafirul, Flutur a răspuns că în partid nu s-a discutat despre „menţinerea rozelor”. „PD-L se va gândi la toate aspectele pentru a fi corespondentul Partidului Popular European de la Bucureşti”, a spus Flutur.

Vicepreşedintele PD-L a mai arătat că prioritatea partidului este pregătirea candidaţilor pentru alegerile locale din 2012 în toate structurile administraţiei locale.


Intră acum și în grupul de