Radu Ciornei (USR-PLUS): O Românie fără hoție înseamnă și fără incompetenți. Incompetentul pus într-o funcție pupă inelul unui baron, are un sprijin politic, muncește puțin și prost


Intră acum și în grupul de

Candidatul USR-PLUS Suceava la Camera Deputaților dr. Radu Ciornei a declarat, joi, la Flash interviu de la News Bucovina că un aspect al hoției este și incompetența pentru că cei numiți în funcții deși nu au niciun fel de incompetență ocupă locul unui om competent și determină ca cei pregătiți să plece din țară.

„Suntem un partid care vrem să oprim furtul. Sloganul „O Românie fără hoție” a deranjat pe mulți”, a spus Ciornei.

El a arătat că un aspect al hoției este incompetența.

„Promovarea incompetenților pe pozițiile oamenilor competenți este tot un fel de hoție.Postul omului competent, de exemplu un tânăr care s-a pregătit, a făcut studiile cum trebuie, iar când participă la un concurs cu nepotul sau amanta cuiva i se spune de la interviu: „Domnule, ai picat interviul””, a arătat Ciornei.

USR Suceava vrea să dea cărțile pe față! Cu ce vine echipa USR-PLUS în fața sucevenilor?

USR Suceava vrea să dea cărțile pe față! Cu ce vine echipa USR-PLUS în fața sucevenilor?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 19 noiembrie 2020

El consideră că persoanele incompetente, în momentul când ajung să ia locurile oamenilor competenți, provoacă plecarea din țară a celor care s-au pregătit și care vor să rămână, să pună umărul și care zic că dacă nici măcar la proba scrisă nu reușesc să ajungă după ce au făcut școala pe bune spun că nu mai este locul lor în țară.

„Incompetentul care este pus într-o funcție este pus de cineva, pupă inelul unui baron, are un sprijin politic. În momentul în care știi că ai sprijin politic ori plătind, ori pe spatele unchiului sau a persoanei politice care te-a ajutat, nu-ți faci treaba cum ar trebui. Am sprijin, nu mă poate da pe mine afară. Incompetența înseamnă tot hoție pentru că muncește mai puțin, mai prost și ia locul unui competent”, a spus candidatul USR-PLUS Suceava.

El consideră că un competent poate fi ca un câine de pază acolo pentru că poate avea coloană vertebrală pe când omul incompetent ascultă ordinele celui care l-a înșurubat în funcție.

Radu Ciornei a arătat că din acest motiv USR militează pentru concursuri pentru toate funcțiile publice și fără numiri interimare.


Intră acum și în grupul de