Bejinariu: “Sunt foarte multi care îl vor pe Adrian Nastase presedinte al PSD” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul social-democrat, Eugen Bejinariu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în urma discuţiilor purtate cu primarii şi consilierii locali PSD din colegiul său electoral a constatat că aceştia sunt pentru ca Adrian Năstase să-şi depună candidatura la Congresul partidului pentru funcția de președinte al formațiunii.

”Sunt foarte mulți care îl vor pe Adrian Năstase președinte al PSD. Asta e dorința membrilor de partid, dar decizia îi aparține lui Adrian Năstase”, a spus deputatul social-democrat, arătând că şi membrii PSD din alte colegii electorale precum și din alte județe s-au pronunţat pentru ca Adrian Năstase să candideze pentru funcția de președinte al PSD.

La rândul său, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că din discuțiile pe care le-a avut în cadrul colegiului său electoral din zona Fălticeni, în ceea ce privește susținerea unui candidat la președinția partidului, părerile membrilor au fost împărțite între Adrian Năstase, Mircea Geoană și Cristian Diaconescu.

El a arătat că delegații PSD Suceava la Congresul extraordinar vor primi un mandat pentru susținerea unui candidat la Conferința județeană extraordinară care se va desfășura în 12 sau 13 februarie.

Potrivit lui Mîrza, participanții la Conferința județeană a PSD Suceava vor fi consultați privind susținerea unui candidat, aceștia urmând să participe la un sondaj ad hoc, ei completând bilețele cu numele candidatului favorit.

Președintele PSD Suceava a mai spus că va propune Conferinței județene să susțină candidatura la funcția de vicepreședinte al PSD a deputatului Eugen Bejinariu.


Intră acum și în grupul de