Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan: Klaus Iohannis persistă să facă rău țării în continuare


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni seara, după declarația de la Palatul Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis, că acesta persistă să facă rău țării în continuare.

„Pare un om agitat care nu știe cum să-și justifice ieșirile neconstituționale pe care le-a avut în campania electorală. Persistă să facă rău țării în continuare. În el nu se regăsește românismul și acționează împotriva românilor”, a spus senatorul Ioan Stan.

Președintele PSD Suceava a mai spus că este evident pentru toată țara că românii au sancționat la vot Guvernul Orban-Iohannis și că PSD a câștigat alegerile.

„În ce democrație partidul care câștigă alegerile nu are voie să fie parte a deciziei politice? Doar în mintea unui președinte care nu înțelege cum funcționează un stat de drept poate exista o asemenea gândire”, a spus Ioan Stan.

Potrivit senatorului PSD sucevean, Klaus Iohannis trebuie să reintre cât mai repede în limitele constituționale dacă nu dorește să se confrunte cu o acțiune de suspendare din funcție urmată de un referendum de demitere.


Intră acum și în grupul de