PD-L Suceava va cere inlocuirea lui Stan din functia de presedinte al Comisiei de cercetare a abuzurilor


Intră acum și în grupul de

Parlamentarii PD-L de Suceava vor cere grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor să-l înlocuiască din funcţie de preşedintele Comisiei de cercetare a abuzurilor, deputatul PSD Ioan Stan, pe motiv că acesta îşi desfăşoară activitatea în mod abuziv, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei. El a spus că PD-L Suceava a constatat că de foarte multe ori, mai ales în ultimul an, Ioan Stan invocă în declaraţiile sale că primeşte foarte multe petiţii privind abuzuri din judeţul Suceava şi că este pregătit să-l audieze inclusiv pe preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, în calitate de preşedinte al CJ Suceava.

„Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor să cerceteze cum anume majoritatea petiţiilor care le primeşte Stan sunt din judeţul Suceava, vizează primari PD-L sau pe preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean şi foarte multe vin chiar din colegiul lui electoral. Avem serioase motive să credem că Stan îşi fabrică singur petiţii ca apoi să aibă de lucru şi să audieze pe cine îi convine”, a spus Onofrei.

El a subliniat că Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor trebuie să stabilească dacă e normal ca un preşedinte de comisie să-şi folosească funcţia ca o jucărie împotriva plictiselii sau ca o armă în competiţia electorală. „Sunt suficiente dovezi pentru schimbarea din funcţie a lui Ioan Stan”, a mai spus senatorul PD-L care a arătat că cere şi grupului parlamentar PSD să găsească o persoană pentru această funcţie care să nu-i facă de râs.

Pe de altă parte, deputatul PSD Ioan Stan a declarat că aşteaptă ca PD-L să depună această sesizare. El a subliniat că în calitatea de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor a acţionat corect.


Intră acum și în grupul de