Deputatul Eugen Bejinariu aspira si el la sefia PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

După ce la Congresul PSD a candidat pentru fotoliul de vicepreşedinte, dar nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a obţine această funcţie, deputatul social-democrat, Eugen Bejinariu, şi-a exprimat intenţia de a intra în cursa pentru preşedinţia organizaţiei judeţene PSD Suceava, deţinută în prezent de senatorul Gavril Mîrza. „A fost greu de spart cooperativa lui Geoană. Cred că voi candida la funcţia de preşedinte al PSD Suceava. Nu m-am hotărât sigur, dar cel mai probabil voi candida”, a declarat parlamentarul sucevean.

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la preşedinţia organizaţiei PSD Suceava. Nechifor a declarat FAX că a decis să candideze la preşedinţia organizaţiei PSD Suceava, având ca principal obiectiv câştigarea alegerilor din 2012 şi a subliniat că anul 2008 a fost un experiment eşuat pentru organizaţia PSD Suceava întrucât a pierdut alegerile în judeţ. „Proiectul PSD Suceava trebuie să continue cu câştigarea alegerilor din 2012. Suceava nu poate fi un judeţ portocaliu şi vom veni cu o echipă capabilă să convingă electoratul că social-democraţia este cea de care are nevoie judeţul Suceava”, a spus Nechifor menţionând că proiectul său este ca în 2012 PSD să obţină preşedinţia CJ Suceava şi majoritatea în CJ Suceava, principalele municipii şi oraşe din judeţ şi consolidarea PSD în zonele rurale.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că orice membru al organizaţiei poate candida la funcţia de preşedinte şi a evitat să spună dacă va candida pentru un nou mandat.

În organizaţia PSD Suceava urmează să fie organizate în cursul lunii martie conferinţele locale de alegeri care se vor finaliza cu conferinţa judeţeană de alegeri.


Intră acum și în grupul de