Baisanu sustine ca Traian Basescu urmareste crearea propriul sistem politic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Înfiinţarea unui nou partid de stânga cu parlamentari din toate partidele face parte din dorinţa lui Traian Băsescu de a-şi crea propriul sistem politic, a apreciat luni, liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu.

„Încearcă să-şi facă două partide-jucărie. Îşi face propriul sistem politic, cu dreapta şi cu stânga, în care să joace nişte actori după cum le spune el”, consideră preşedintele PNL, care a arătat că după ce a transformat FSN într-un aşa-zis partid de dreapta, şeful statului încearcă acum să-şi înfiinţeze o formaţiune politică şi în stânga scenei politice.

Potrivit lui Băişanu, această construcţie politică este doar un alt pas spre totalitarism. „Ne facem că împărţim puterea ca să rămână tot la noi”, a spus liderul liebral, care crede că Traian Băsescu se va încurca însă în propriile iţe.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că nu are “nicio legătură cu independenţii şi cu ruperile din PSD”. “N-am absolut nicio legătură”, a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări despre acest subiect şi adăugând că în politică este “mai corect decât cei care spun că eu fac partide”.


Intră acum și în grupul de