Liderul PNL Suceava: „Primarii liberali nu primesc fonduri daca nu pupa condurul lui Flutur” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a recunoscut luni, că primarii liberali suceveni trebuie să fie în relaţii bune cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că au nevoie de fonduri pentru proiectele din localităţile respective.

„Toţi primarii liberali sunt în momente de criză că nu primesc fonduri dacă nu pupă condurul lui Flutur”, a spus liderul PNL Suceava, arătând că aceştia sunt obligaţi la compromisuri ca să poată să beneficieze de finanţare pentru proiectele lor.
El a mai arătat că într-o astfel de situaţie se află şi primarul liberal din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, vicepreşedinte al PNL Suceava, dar că acesta nu va trăda liberalismul. Băişanu a spus că anunţul potrivit căruia Ursaciuc va candida în 2012 din partea PD-L vine din partea unor oameni care au păcălit întotdeauna electoratul. „Machiavelismul politic şi mârşăvia sunt în PD-L la rang de politică publică”, a mai spus preşedintele PNL Suceava.

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în 2012 primarul liberal din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, ar putea candida din partea PDL, însă acesta susţine că pe el nu l-a informat nimeni în legătură cu acest proiect.


Intră acum și în grupul de