Deputatul Eugen Bejinariu a intrat in conducerea centrala a partidului


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, este de joi, şeful Departamentului PSD pentru relaţia cu Camera Deputaţilor, potrivit unei decizii adoptate de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, constituirea în cadrul partidelor a 31 de departamente, unul dintre acestea, cel privind relaţia cu Camera Deputaţilor, fiind condus de deputatul Eugen Bejinariu.

Bejinariu a declarat că în calitatea sa va menţine legătura între deputaţii PSD şi departamentele partidului, pentru a exista o comunicare coerentă între parlamentari şi aceste structuri de specialişti care elaborează strategii în diverse domenii, de la agricultură la relaţii europene.

Eugen Bejinariu şi-a anunţat, recent, intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Suceava, dar ţinând cont că acum face parte din conducerea centrală a partidului este posibil ca acesta să respecte recomandarea preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care s-a pronunţat împotriva cumulului de funcţii în partid.


Intră acum și în grupul de