Deputatul de Suceava, Vlad Popescu: Guvernul Cîțu, fără soluții pentru economia românească și nepăsător față de cetățeni


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava, Vlad Popescu, a adresat mai multe întrebări premierului României, Florin Cîțu, având în vedere situația grea cu care se confruntă afacerile din România, în special cele din industria ospitalității, astfel încât cetățenii să afle care sunt soluțiile pe care Executivul le-a găsit pentru aceste domenii.

Popescu arată într-un comunicat de presă că termenul de răspuns pentru aceste întrebări este de 30 de zile dar se pare că este timp insuficient pentru premierul României și pentru echipa sa întrucât sunt mult prea ocupați cu problemele și jocurile politice și nu au timp să se ocupe de cei care contează cu adevărat, respectiv cetățenii acestei țări, în slujba cărora ar trebuie să fie fiecare membru al Guvernului.

„Guvernul Cîțu nu are nicio soluție în ceea ce privește domeniul Horeca, lucru care se vede zilnic în numărul restaurantelor și hotelurilor care pun definitiv lacătul pe ușă. Înțelegem cu toții că situația epidemiologică nu ne permite să avem aceeași viață ca înainte de pandemia de COVID-19, însă este extrem de important să găsim soluții pentru această industrie. Să ne gândim că mii de oameni rămân fără loc de muncă, să ne gândim că o afacere închisă înseamnă mai puține taxe și impozite pentru bugetul de stat. Toate aceste lucruri se vor resimți din ce în ce mai mult în economia românească”, arată deputatul sucevean.

Vlad Popescu adaugă că Guvernul Cîțu este ocupat cu lucruri mult mai “importante”, cum ar fi tăierea gratuității CFR pentru studenți ca și cum aici era cea mai mare problemă a bugetului, că au studenții gratuitate atunci când merg cu trenul.

„Ce nu înțeleg cei din Guvernul Cîțu este că toate aceste probleme vor deveni și mai mari. Nimeni din Executiv nu se gândește că oamenii care își pierd locul de muncă au familii, copii de întreținut, rate de plătit. Sau poate se gândesc, dar probabil nu le pasă.Am trimis și alte întrebări către premierul României și către mai mulți miniștri, al căror termen de răspuns nu a expirat însă. Poate măcar acum, în ceasul al 12-lea, guvernanții vor încerca să găsească cu adevărat soluții pentru criza cauzată de pandemie”, a mai arătat Vlad Popescu.


Intră acum și în grupul de