Deputatul de Suceava Vlad Popescu Piedone: Acum un an ne-au numit „Lombardia României” iar acum, în valul al treilea al pandemiei Suceava este județul cu cea mai scăzută rată de infectare din întreaga țară


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Vald Popescu Piedone a transmis, joi, un mesaj sucevenilor la un an de la declanșarea epidemiei cu noul coronavirus.

„Acum un an, aici, în Suceava cea Sfântă, se rostogolea năpasta pandemiei! Ne-au numit focar, ne-au numit „Lombardia Romaniei”. Moldovenii s-au adunat însă precum plăieșii Sfântului Ștefan, odinioară. Și acum, în valul al treilea al pandemiei, Suceava este județul cu cea mai scăzută rată de infectare din întreaga țară!

               Mă înclin în fața medicilor din spitale, mă înclin în fața medicilor de familie, mă înclin în fața polițiștilor, mă înclin în fața jandarmilor, mă înclin în fața farmaciștilor, mă înclin în fața dascălilor, mă înclin în fața negustorilor, mă înclin în fața preoților, ma înclin în fața tuturor sucevenilor mei care au răbdat și au respectat regulile sanitare! Să fiți sănătoși, dragii mei!

 Cu respect, Vlad Popescu Piedone, deputat de Suceava!”


Intră acum și în grupul de