Deputatul de Suceava Vlad Popescu Piedone: Cred că este momentul potrivit pentru cei din coaliția de guvernare să renunțe la luptele politice și să se gândească la oameni


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Vlad Popescu Piedone a transmis, luni, printr-un comunicat de presă că românii au obosit să vadă dispute politice și crede că este momentul potrivit pentru cei din coaliția de guvernare să renunțe la luptele politice și să se gândească la oameni.

Vă prezentăm integral declarația semnată de deputatul Vlad Popescu Piedone:

„În ultimele zile, în spațiul public se discută doar despre divergențele dintre premierul Florin Cîțu și ministrul demis al Sănătății, Vlad Voiculescu. Se pare că toți au uitat de ceea ce contează cu adevărat: de cetățenii acestei țări. Românii s-au săturat de scandaluri, de crize politice, sanitare sau economice. Românii nu mai vor dispute. Ei vor să știe că autoritățile sunt în slujba lor, nu că se luptă pentru interesele lor personale sau pentru interesele partidelor pe care le reprezintă.

Ne apropiem de Săptămâna Mare, Săptămâna Patimilor. Cred că este momentul potrivit pentru cei din coaliția de guvernare să renunțe la luptele politice și să se gândească la oameni. Știm că Dumnezeu are grijă de noi toți și că ne iubește în mod egal, însă, câteodată, oamenii au nevoie să vadă că și pământenii care ne conduc, în acest caz guvernanții, lucrează pentru ei și pentru binele lor.

Românii au obosit să vadă dispute politice. Vor să aibă o viață mai senină, să își amintească cum era înainte de pandemie. Oamenii aproape că nu mai știu nici să se bucure de natura care a reînviat. Totul se întâmplă din cauza grijilor, a mesajelor alarmiste lansate de cei aflați la guvernare. Să ne amintim că înainte de toate, oamenii au nevoie de speranță.

Ce moment mai bun să le oferim oamenilor speranță decât acesta, înainte de Săptămâna Mare? Ce moment mai bun să le spunem oamenilor că totul va fi bine? Să ne reamintim de lucrurile cu adevărat importante. Să ne reamintim că oamenii au fost creați de Dumnezeu din lumină și cu iubire. Să uităm de înverșunarea care ne cuprinde câteodată. Să ne pregătim sufletele pentru lumina adusă de Învierea Domnului!”


Intră acum și în grupul de