Fostul lider liberal sucevean Orest Onofrei, sceptic privind construcția de autostrăzi în Bucovina: Moldova va avea autostradă funcțională, iar Bucovina va avea autostradă desenată


Intră acum și în grupul de

Fostul lider liberal sucevean Orest Onofrei, fost prefect și fost senator, este sceptic privind realizarea în perioada următoare a unei autostrăzi în Bucovina, arătând că numai faptul că la Rădăuți centura circulară de 359 de grade încurajează traficul greu să intre în oraș și nu invers este un exemplu concludent legat de realizarea proiectelor de infrastructură în zonă.

„Tot mai mulți politicieni din Regiunea de Nord Est își înfoaie pieptul și strigă în gura mare cum Cîtu se ține de cuvânt și ne face autostradă. A7 autostrada Moldovei. Aflăm cu această ocazie că Moldova se termină la Pașcani. De la Pașcani până la Siret nu mai există Moldova și nici politicieni care să fie luați în serios”, a transmis Orest Onofrei.

El consideră că dacă Bucovina ar fi avut politicieni care să fie luați în serios s-ar fi evitat măcar ca municipiul Rădăuți să intre în Cartea Recordurilor ca singurul oraș din România cu centură circulară de 359 de grade care în loc să scoată traficul greu din oraș îl încurajează.

„Drulă știe că s-a făcut de „barabulă” pe  centură”, a adăugat Onofrei.

El crede că în actuala situație Moldova va avea autostradă funcțională, iar Bucovina va avea autostradă desenată.

„Bucovinenii vor circula mult și bine pe autostrăzi din carioci sau pe metrul de autostradă a lui Mandachi, dacă nu cumva, din lehamite, domnul Mandachi va renunța la ea sau o va concesiona politicienilor bucovineni pentru poze pe care să scrie mândru:”Ne-am ținut de cuvânt””, a conchis Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de