Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, este sigur că PSD va câștiga funcția de primar în Vicovu de Sus

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, și-a exprimat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că la alegerile care vor fi organizate în 27 iunie în orașul Vicovu de Sus, candidatul PSD va obține cel mai bun scor.

El a spus că la alegerile din septembrie a câștigat alegerile candidatul PSD, Gheorghe Schipor, care însă nu a fost validat de instanță, deși au fost situații similiare în țară când candidații aflați în situații asemănătoare, au fost validați.

PSD Suceava decisă să înceapă lupta electorală în județ – Senatorul Ioan STAN la Subiectul Zilei

PSD Suceava decisă să renunțe la confortul opoziției și să înceapă lupta electorală în județ – Senatorul Ioan STAN la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 18 mai 2021

„Din 1996 în Vicovu de Sus a fost ales primar din partea PSD. Tandemul care a fost în vechiul mandat, Gheorghe Schipor, care a fost invalidat cu viceprimarul în funcție, Adrian Ionel Juravle, au făcut lucruri foarte bune. Au o sumedenie de proiecte care, în viitor, sunt în mare parte acceptate care sunt de un interes deosebit pentru orașul Vicovu de Sus”, a spus Ioan Stan.

El a menționat că aproape toate partidele și-au stabilit candidați și consideră că cine se înscrie în cursa pentru Primăria Vicovu de Sus nu vrea să facă figurație.

„Noi ne-am înscris în cursă să câștigăm și vom câștiga”, a spus Ioan Stan.

loading...