Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, este sigur că PSD va câștiga funcția de primar în Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, și-a exprimat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că la alegerile care vor fi organizate în 27 iunie în orașul Vicovu de Sus, candidatul PSD va obține cel mai bun scor.

El a spus că la alegerile din septembrie a câștigat alegerile candidatul PSD, Gheorghe Schipor, care însă nu a fost validat de instanță, deși au fost situații similiare în țară când candidații aflați în situații asemănătoare, au fost validați.

PSD Suceava decisă să înceapă lupta electorală în județ – Senatorul Ioan STAN la Subiectul Zilei

PSD Suceava decisă să renunțe la confortul opoziției și să înceapă lupta electorală în județ – Senatorul Ioan STAN la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 18 mai 2021

„Din 1996 în Vicovu de Sus a fost ales primar din partea PSD. Tandemul care a fost în vechiul mandat, Gheorghe Schipor, care a fost invalidat cu viceprimarul în funcție, Adrian Ionel Juravle, au făcut lucruri foarte bune. Au o sumedenie de proiecte care, în viitor, sunt în mare parte acceptate care sunt de un interes deosebit pentru orașul Vicovu de Sus”, a spus Ioan Stan.

El a menționat că aproape toate partidele și-au stabilit candidați și consideră că cine se înscrie în cursa pentru Primăria Vicovu de Sus nu vrea să facă figurație.

„Noi ne-am înscris în cursă să câștigăm și vom câștiga”, a spus Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de