Liberalii suceveni au un nou secretar coordonator (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL are un nou secretar coordonator. Anunţul a fost făcut joi de preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, care a arătat că funcţia va fi ocupată de fostul şef al Comisariatului Militar Judeţean Suceava şi al Garnizoanei Suceava, col.(r) Viorel Mihăescu.

Liderul liberal sucevean a spus într-o conferinţă de presă că Viorel Mihăescu s-a înscris mai demult în PNL şi că în baza noilor prevederi statutare ale partidului, a decis ca acesta să preia funcţia de secretar coordonator al organizaţiei judeţene. „Am optat pentru domnul Mihăescu pentru că am colaborat foarte bine cu dumnealui când am fost subprefect şi prefect al judeţului”, a spus Băişanu, care a menţionat că funcţia de secretar coordonator al organizaţiei trebuie să fie ocupată de o persoană care este foarte organizată.

Colonelul Viorel Mihăescu a intrat în rezervă în urmă cu doi ani.
Funcţia de secretar coordonator al PNL Suceava a fost vacantată după ce fostul secretar coordonator, Vasile Mocanu, a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei municipale PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de