Consilierul local sucevean Lorena Buburuzan va candida la președinția organizației județene USRPLUS: Îmi doresc să nu imprimăm chipul unei singure persoane pe toate bancnotele, de la cea de 500 de lei, până la cea de 1 leu.


Intră acum și în grupul de

Consilierul local sucevean Lorena Buburuzan a confirmat, joi, pentru News Bucovina, că va candida pentru funcția de președinte al organizației județene USRPLUS care a rezultat din fuziunea USR cu PLUS.

„Am decis să candidez pentru că alegerile astea nu sunt despre supraviețuiri sau validări individuale, în dauna unei dezvoltări organizaționale sănătoase, o nouă organizație nascută în urma fuziunii”, spus Buburuzan.

Ea a subliniat că aceste alegeri interne sunt despre viitor și despre anul 2024, în special despre ce va însemna USR PLUS la nivelul județului Suceava în pragul unui an electoral cu patru rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

„Am încheiat o etapă, a fellowshipului, ne pregătim pentru examenele de maturitate. Acum, împreună, suntem mai puternici, avem în organizație parlamentari destoinici și bătăioși, avem prefect, iar alături de ei, organizația e datoare să crească alți lideri, alte figuri cu vizibilitate, pentru că procentele în alegeri se câștigă cu muncă de echipă, nu doar cu aport și efort individual. Cu alte cuvinte, îmi doresc să nu imprimăm chipul unei singure persoane pe toate bancnotele, de la cea de 500 de lei, până la cea de 1 leu”, a spus Lorena Buburuzan.

Ea a spune că își dorește ca anul 2024 să marcheze un câștig semnificativ pentru USRPLUS.

„Candidez cu ambiția de a continua regenerarea clasei politice, de a identifica și a pregăti candidați reprezentativi pentru comunitățile lor, astfel încât, 2024 să marcheze un câștig semnificativ pentru USR PLUS în număr de voturi, procente electorale, aleși locali și parlamentari”, a conchis Lorena Buburuzan.


Intră acum și în grupul de