Dacian Cioloș speră că viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu va decide să se retragă înainte ca Biroul Național să își asume această decizie


Intră acum și în grupul de

Co președintele USR PLUS Dacian Cioloș a declarat, vineri, pentru News Bucovina, că speră ca viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu care a câștigat premiul cel mare al tombolei unui festival finanțat de Primăria Suceava să se retragă singură și să nu aștepte decizia Biroului Național.

„În Biroul Național decizia este foarte clară. Noi am și transmis colegei că ne așteptăm să ia ea decizia, să se retragă, pentru că din punct de vedere etic, moral, nu e deloc corect ceea ce s-a întâmplat.

Noi, informal, i-am transmis deja că trebuie să-și facă auto-analiza și ne așteptăm să ia o decizie personală înainte de a ajunge la Biroul Național.Eu cred că e o persoană responsabilă și va lua decizia asta. Dacă nu e, ne vom asuma noi Biroul Național să luăm decizia”, a spus Cioloș.

Președintele USR PLUS Suceava, senatorul Gheorghiță Mîndruță, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că organizația este susținătoare a revoluției bunei guvernări și că și aleșii partidului trebuie să respecte acest deziderat.

Dacian CIOLOȘ – dialog sincer pentru Analiza de Seară

Dacian CIOLOȘ – dialog sincer pentru Analiza de Seară

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 13 august 2021

El arată că Biroul Județean USR Suceava a analizat situația creată de viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, cu ocazia participării la tombola Motorfest, la care a câștigat marele premiu.

„Membrii Biroului Județean își exprimă regretul pentru faptul că doamna viceprimar Teodora Munteanu nu a tratat cu atenția și demnitatea necesară unui ales politic un astfel de moment”, se arată în comunicat.

Totodată, se menționează că, la egalitate de voturi, sancțiunile propuse au fost de vot de blam/ retragerea sprijinului politic, propunere care va fi înaintată forului de decizie competent, Biroului Național.

„Prin aceasta, biroul județean USR PLUS Suceava dorește să afirme din nou faptul că este un susținător al revoluției bunei guvernări și că acțiunile aleșilor USR PLUS trebuie să fie consecvente cu acest deziderat”, a menționat senatorul Gheorghiță Mîndruță.


Intră acum și în grupul de