Acasă Politica Alexandru Baisanu, pe urmele Elenei Udrea (VIDEO)

Alexandru Baisanu, pe urmele Elenei Udrea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat joi că în calitate de preşedinte al Comisiei de turism din cadrul partidului va monitoriza activitatea Elenei Udrea şi greşelile făcute „de această domniţă” în domeniul turismului.
El consideră că în România nu se poate vorbi nici măcar de un turism de calitate, cu servicii de calitate, întrucât au fost desfiinţate şcolile care pregăteau personalul în domeniu.

„La noi se cheltuie banii pe brand-uri, pe poze şi filmuleţe, dar nu pentru dezvoltarea infrastructurii turistice”, a spus Băişanu. El a arătat că în ţara vecină, Ucraina, se fac în prezent numeroase investiţii în domeniul turismului urmând ca apoi să înceapă promovarea. „La noi e invers”, a spus liderul liberal sucevean, care a arătat că nu se poate face turism doar prin acţiuni festiviste în care ministrului Elena Udrea i se aduce zăpadă sub tălpicile saniei.



Potrivit lui Băişanu, printr-o acţiune guvernamentală coerentă în domeniul turismului, cu investiţii în infrastructură, acest sector poate să ajungă, în câţiva ani, să reprezinte zece la sută din produsul intern brut, însă actuala guvernare nu face altceva decât să distrugă turismul românesc. „Ne facem brand de ţară care nu e susţinut decât de natura minunată a ţării şi nu de acţiuni de dezvoltare a turismului. La noi se distruge turismul cu drumuri proaste pentru că nu ajungem cu maşinile nici măcar la mănăstirile din Bucovina”, a subliniat preşedintele PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version