Acasă Politica Baisanu: „Personal voi cere excluderea din partid a lui Mircea Grosaru” (VIDEO)

Baisanu: „Personal voi cere excluderea din partid a lui Mircea Grosaru” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu, a catalogat drept “ruşinos” gestul deputatului Mircea Grosaru, reprezentant al minorității italiene în Parlament şi membru al organizației PNL Suceava de a vota împotriva moțiunii de cenzură şi a declarat că va cere Delegației Permanente Județene excluderea sa din partid. ”Când trebuia să arate că-i pasă de români și nu doar de italieni a votat pentru tăierea pensiilor și salariilor. E rușinos gestul. Personal voi cere excluderea din partid a lui Mircea Grosaru”, a spus Băișanu.

El a arătat că PNL este un partid demn, care are nevoie de membri, dar nu de membri care votează împotriva poporului. Băișanu a spus că Grosaru a avut de ales între ”demnitatea și onoarea de a fi liberal și slugărnicia față de Băsescu” și că a votat împotriva moțiunii ceea ce presupune că nu va mai fi membru al PNL.



Pe de altă parte, Mircea Grosaru a declarat că măsura excluderii unui parlamentar din PNL poate fi decisă doar de conducerea centrală a partidului. ”Este nevoie de o decizie la nivel central”, a spus Grosaru care a menționat că cei din organizația suceveană nu cunosc foarte bine Regulamentul și Statutul partidului.

El consideră că PNL și-ar face un deserviciu dacă va discuta problema sa, subliniind că nu a intrat în Parlament pe voturile PNL, ci ale minorității italiene. Grosaru a spus că a votat secret pentru că a respectat regulamentul de vot în acest caz. El a mai declarat că este în prezent singurul deputat sucevean membru al PNL.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version