Doi foști parlamentari PSD și un fost candidat la președinția CJ Suceava, vor organiza partidul lui Dragnea în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Partidul Alianța pentru Patrie a publicat datele de contact ale reprezentanților pentru județele Arad și Suceava, precum și datele de contact ale coordonatorului general pentru diaspora, dar și ale echipelor din Anglia, Austria, Belgia, Franța, Germania, Israel, Italia, Spania și Turcia.

Astfel, potrivit datelor publicate, fostul senator PSD Neculai Bereanu, fostul deputat PSD Cezar Cioată și fostul candidat Pro România pentru președinția CJ Suceava, Alexandra Harja Samsonescu ‘parte din grupul de inițiativă pentru înființarea organizației Alianței Pentru Patrie în județul Suceava.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat, în urmă cu o săptămână, înființarea partidului Alianța Pentru Patrie și a precizat că el va susține cu toată forța acest partid.

„E nevoie de un partid al românilor, e nevoie de un partid de patrioți! E obligatoriu să ne recuperăm România!”, a declarat Liviu Dragnea.


Intră acum și în grupul de