Ludovic Orban despre Gheorghe Flutur: L-am susținut după scandalul din pandemie deși colegii din partid îmi cereau să scap de el


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților, a declarat, duminică seara la Realitatea TV că nu are explicații pentru atitudinea liderului PNL Suceava față de el.

Orban a spus că a făcut demersuri pentru a-l readuce pe Gheorghe Flutur în politica națională și că  fost pus președinte al Ligii aleșilor locali din PNL și că a schimbat Statului partidului pentru ca președintele Ligii aleșilor locali să aibă drept de vot în Biroul Executiv al partidului, dar că acesta nu a prea avut activitate în Liga aleșilor locali și că nu a venit la ședințele BEx.

 Mai mult, Ludovic Orban a spus că a fost singurul care l-a susținut pe Flutur după ce imaginea acestuia fusese grav afectată de scandalul cu pandemia deși colegii din partid spuneau să scape de el și să fie propus un alt candidat pentru președinția CJ Suceava.

Fostul președinte al PNL a mai declarat că s-a implicat în campania electorală pentru a-l susține pe Gheorghe Flutur să fie reales președinte al CJ Suceava și că acesta a și fost ales.

Ludovic Orban și-a exprimat însă surprinderea că după alegerile locale, organizația județeană PNL Suceava a avut un scor slab, sub media națională, ceea ce este total ilogic mai ales că PNL are 60 de primari în județul Suceava.

El a spus că deși a avut acest rezultat slab la alegerile parlamentare Gheorghe Flutur a ajuns acum prim-vicepreședinte al PNL.


Intră acum și în grupul de