Primarul din Bosanci, Neculai Miron, lasă să se înțeleagă că a părăsit PNL pentru a se alătura noului partid, Forța Dreptei, inițiat de Ludovic Orban


Intră acum și în grupul de

Primarul liberal din Bosanci, Neculai Miron, a lăsat să se înțeleagă că a părăsit PNL pentru a fi alături de fostul lider liberal Ludovic Orban care a anunțat înființarea partidului Forța Dreptei.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Neculai Miron este ambiguu în ceea ce privește plecarea din PNL, arătând odată că nu se consideră plecat din PNL, ci că PNL a plecat de lângă alegătorii de dreapta, dar pe urmă vorbește de cei care au plecat din PNL pentru a constitui Forța Dreptei.

„Nu noi am plecat din PNL, ci PNL a plecat de lângă alegătorii de dreapta. Prin constituirea noului partid „Forța Dreptei”, noi, cei care am plecat din PNL, rămânem consecvenți și loiali tuturor celor care și-au pus încrederea, speranțele și care așteaptă o reprezentare sănătoasă. Serioși și demni, cu fruntea sus, și nu ascunși cu speranța că alegătorii au memoria scurta, cum vedem mai nou din partea celor care au distrus PNL și au dezamăgit așteptările oamenilor”, a scris primarul Neculai Miron.

Dacă va demisiona din PNL, Neculai Miron își va pierde mandatul de primar, dar liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a anunțat încă de marți că partidul va avea și secțiunea „susținători” a unor persoane care nu vor trebui să-și depună adeziunea ca să nu-și piardă funcțiile alese, dar care vor putea participa la deciziile partidului.

Deocamdată, în județul Suceava nu a fost anunțată o structură provizorie care să constituie organizația județeană a partidului Forța Dreptei.


Intră acum și în grupul de