Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: Mersul cu colindul și bucuria întâlnirii celor dragi trebuie să fie însoțite de responsabilitate


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a transmis, vineri, un mesaj în care îndeamnă sucevenii să trateze cu responsabilitate mersul cu colindul și întâlnirile cu cei dragi în această perioadă.  

„Nașterea Domnului Iisus Hristos este unul din momentele majore ale creștinismului, o sărbătoare încărcată de tradiții și obiceiuri, păstrate în Bucovina de sute de ani și duse mai departe cu mândrie.

Și anul acesta însă, mersul cu colindul și bucuria întâlnirii celor dragi trebuie să fie însoțite de responsabilitate. Este de datoria fiecăruia să avem grijă de cei apropiați și să rămânem sănătoși pentru a putea celebra în siguranță sărbătorile de iarnă”, a spus deputatul.

El a subliniat că de mai bine de 30 de ani, de această perioadă ne leagă și amintirea zilelor în care românii au ieșit în stradă, sătui de neajunsuri și nedreptăți.

„Datorită acestor eroi, astăzi ne bucurăm de libertate. Datorită lor putem să ne exprimăm liberi, alege zona în care să trăim sau să ne manifestăm convingerile, fără teamă. Să privim spre trecut pentru a putea construi viitorul pe care ni-l dorim. Sărbători fericite, tihnă și bucurie, dragi suceveni!”, a concluzionat deputatul liberal sucevean.


Intră acum și în grupul de