Deputatul Bogdan Gheorghiu cere excluderea din PNL a primarului din Bosanci pentru că a participat la strângerea de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL deputatul de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunțat, sâmbătă seara, că a solicitat întrunirea forurilor statutare pentru excluderea din partid a primarului din Bosanci, Neculai Miron, pentru că a participat la o acțiune de strângere de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis.

„Astăzi, am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal. Primarul localității Bosanci pare să uite că dezvoltarea localității se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean”, a transmis Bogdan Gheorghiu.

El a menționat că în calitate de vicepreședinte al PNL a solicitat, în această seară, conducerii organizației județene PNL Suceava, întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a lui Neculai Miron, primarul comunei Bosanci.

„După încălcarea statutului PNL cu atacuri repetate la adresa conducerii și a partidului, astăzi, 22 ianuarie, l-am văzut pe domnul Miron cum se alătură unei acțiuni de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României. Gestul domnului Miron este incalificabil și este clar că acesta nu mai îndeplinește condițiile pentru a fi membru PNL”, a arătat Gheorghiu.

El a menționat că la ora actuală, organizația PNL Suceava, una dintre cele mai puternice organizații liberale din țară, numără jumătate din primarii județului și se concentrează pe proiecte de dezvoltare a fiecărei comunități.

„Sunt convins ca toți membrii de partid sunt jigniți de atitudinea avută în ultima perioadă de domnul Neculai Miron, iar solicitarea mea nu are alt scop decât restabilirea normalității”, a concluzionat Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de