Acasă Politica Onofrei: „Semnaturile pentru motiunea PSD sunt stranse din birou si anuntate in...

Onofrei: „Semnaturile pentru motiunea PSD sunt stranse din birou si anuntate in fiecare conferinta de presa in lipsa de altceva”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, s-a arătat joi deranjat de comentariile social-democraţilor suceveni vizavi de vizita preşedintelui Traian Băsescu la podul afectat de inundaţii de la Dorneşti şi de recomandarea acestora de a vizita şi alte poduri din judeţ.

În replică, Onofrei le-a sugerat PSD-iştilor să-l invite pe liderul lor naţional Victor Ponta „la podul de la Talpa (nr- care face legătura în judeţele Suceava şi Botoşani), cea mai mare realizare nefinalizată a PSD în timpul lui Cozmâncă (nr- Octav Cozmâncă, fost ministru al administraţiei în perioada 2000-2004)”.



Liderul democrat-liberal consideră că PSD Suceava, în afară de strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură, „altă treabă nu are” decât să arunce săgeţi împotriva şefului statului şi a preşedintelui CJ Suceava. Mai mult, Onofrei susţine că semnăturile sunt strânse „din birou şi anunţate în fiecare conferinţă de presă în lipsă de altceva”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version