Acasă Politica PSD Suceava da semnalul coalizarii opozitiei judetene impotriva PDL

PSD Suceava da semnalul coalizarii opozitiei judetene impotriva PDL


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a hotărât demararea unor runde de discuţii cu celelalte formaţiuni de opoziţie din judeţ, scopul declarat fiind consolidarea acţiunilor opoziţiei şi stoparea abuzurile administraţiei judeţene conduse de PDL.

Anunţul a fost făcut duminică de liderul organizaţiei judeţene Suceava a PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care a că a fost mandatat de BPJ al PSD Suceava să contacteze liderii judeţeni ai PNL şi pe cei ai PRM în vederea începerii discuţiilor privind consolidarea opoziţiei în judeţ.



„Dorim ca aleşii locali din partidele de opoziţie să-şi coordoneze activitatea în cadrul Consiliului Judeţean şi al Consiliilor locale pentru a stopa abuzurile PDL”, a declarat parlamentarul sucevean. Cătălin Nechifor a mai declarat că BPJ Suceava a decis şi convocarea, la mijlocul lunii septembrie, a Ligii Aleşilor Locali, unde vor fi invitaţi şi lideri ai celorlalte partide din opoziţie, pentru a discuta situaţia administraţiei publice locale.

„Bugetele locale ale primăriilor conduse de primari din alte partide decât PDL sunt insuficiente pentru o activitate chiar şi la cota de avarie”, susţine preşedintele PSD Suceava. El a ţinut să sublinieze că PSD nu mai poate tolera ca actuala administraţie PDL să aloce fonduri doar localităţilor conduse de primari democrat-liberali.

„Consiliul Judeţean şi Gheorghe Flutur au depăşit orice limită, nemaifiind preocupaţi nici măcar de mimarea unei minime transparenţe la împărţirea fondurilor şi bagă în faliment, cu bună ştiinţă toate localităţile judeţului ce nu au conducere PDL, condamnând mai mult de jumătate din locuitorii judeţului la sărăcie şi subdezvoltare”, a mai spus Cătălin Nechifor.

Deputatul sucevean şi-a exprimat surprinderea că Gheorghe Flutur, care doreşte ca Bucovina să fie o destinaţie turistică, nu înţelege că toate localităţile judeţului trebuie sprijinite să se dezvolte.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version