Acasă Politica Presa, aliat al PSD

Presa, aliat al PSD


Intră acum și în grupul de

„Este extrem de periculos ce fac Traian Băsescu şi cei din PDL care vor să limiteze dreptul la exprimare”, a avertizat joi preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, în cadrul Şcolii de vară organizată de PSD la Gura Humorului.

Liderul social-democrat le-a spus tinerilor din PSD Suceava că presa este extrem de importantă pentru democraţie, dar că actuala putere încearcă să limiteze puterea de exprimare a presei. „Se încearcă acum ca presa să fie limitată ca exprimare”, a atras atenţia Nechifor, care a arătat că actuala putere doreşte să controleze presa prin includerea acesteia ca risc la securitatea României în Strategia naţională de apărare.



Preşedintele PSD Suceava a mai arătat că inclusiv modul în care a fost modificat Codul muncii privind contribuţiile pentru veniturile de natură profesională a fost gândit iniţial tot pentru a şicana presa. El le-a spus mai participanţilor la Şcoala de vară că pentru PSD presa este un aliat şi acum, în opoziţie cât şi când va prelua guvernarea.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version