Acasă Politica PNL Suceava cere excluderea deputatului Mircea Grosaru din partid

PNL Suceava cere excluderea deputatului Mircea Grosaru din partid


Intră acum și în grupul de

După ce Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a votat în urmă cu două luni pentru excluderea din partid a deputatului Mircea Grosaru, care reprezintă minoritatea italiană, delegaţia Permanentă a PNL Suceava urmează să confirme această excludere.

Anunţul a fost făcut joi de liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, şi după ce deputatul Mircea Grosaru a declarat presei locale că Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava trebuie dizolvat pentru lipsă de activitate. „Mircea Grosaru este exclus de două luni pentru că nu a activat timp de opt luni după Conferinţa judeţeană în cadrul partidului, nu a participat la nici o şedinţă şi nu şi-a plătit cotizaţia. În Parlament a votat împotriva intereselor românilor şi conceptelor de dreapta”, a spus Băişanu.



El consideră că deputatul Grosaru a acţionat în calitate de parlamentar împotriva intereselor PNL. „Grosaru trebuia să aleagă să fie deputat al Asociaţiei Italienilor şi slugoi al puterii sau membru al PNL”, a spus Băişanu.

El a mai declarat că va încerca să trezească etnicii italieni să-şi desemneze un adevărat reprezentant pentru că Mircea Grosaru nu este italian şi a învăţat italiana din dicţionar. „Comunitatea italienilor are oameni valoroşi”, a spus Băişanu.

Mircea Grosaru susţine însă că măsura excluderii unui parlamentar din PNL poate fi decisă doar de conducerea centrală a partidului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version