Eugen Tomac: PMP a înființat un grup de lucru pentru sprijinirea refugiaților ucraineni


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a decis, în ședința din 04.03.2022, formarea unui grup de lucru pentru sprijinirea cetățenilor ucraineni aflați în situații dificile din cauza războiului din țara lor. Sprijinul vizează două direcții de acțiune: pe de o parte, membrii PMP se vor ocupa de găzduirea refugiaților ucraineni care au nevoie de suport în România; pe de altă parte, PMP va strânge ajutoare umanitare constând în medicamente și produse umanitare și le va distribui în zonele afectate de conflict.

„PMP este solidar cu poporul ucrainean atras, fără voia sa, într-un război nedrept care afectează dramatic milioane de vieți. În asemenea momente, vom face tot ce ne stă în putere pentru a ajuta femeile, copiii, bătrânii care au fugit din calea războiului pentru a-și salva viața. În același timp, vom trimite medicamente și hrană în Ucraina pentru oamenii rămași acasă sub amenințarea conflictului”, a declarat Eugen Tomac, președintele PMP.

Grupul de lucru pentru refugiați și ajutoare umanitare va avea reprezentanți în fiecare județ și va fi coordonat, la nivel central, de președintele PMP Eugen Tomac și de secretarul general adjunct al partidului, Cătălina Bozianu.


Intră acum și în grupul de