Deputatul USR Radu Ciornei cere demisia vicepreședintelui CJ Suceava Cristinel Crețu: Asumați-vă și greșelile, nu numai felicitările


Intră acum și în grupul de

Deputatul USR de Suceava Radu Ciornei a cerut, joi, demisia vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava Cristinel Crețu care a fost arestat preventiv de Tribunalul Cluj într-un dosar în care acesta este acuzat de luare de mită și trafic de influență.

„Arestarea de către DNA a Vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava demonstrează fară putință de tăgadă că subdezvoltarea județului nu poate fi pusă doar pe seama neglijării cronice de către autoritățile centrale, ci și a perpetuării unei cleptocrații cu ramificații în PSD și PNL deopotrivă”, a apreciat deputatul USR.

El a arătat că , de-a lungul anilor, au fost administrații slabe, realese orbește de un electorat sărac și captiv, care nu au făcut altceva decât să își aroge meritele, în puținele cazuri când au avut ce arăta, și să arunce vina pe ceilalți atunci când au greșit flagrant cum este  cazul gropii de gunoi de pe Mestecăniș.

„În numele sucevenilor care m-au ales, cer demisia imediată a Vicepreședintelui Crețu din Consiliul Județean. Cer conducerii PNL Suceava și președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, să își comunice, cât mai curând, opinia și măsurile luate în cauză. Fiecare minut de tăcere vinovată, vă consfințește complicitatea la furt și la subdezvoltarea voită a județului prin contracte din care vă interesează doar șpaga și nicidecum calitatea lucrărilor ! Asumați-vă și greșelile, nu numai felicitările”, a transmis Radu Ciornei.


Intră acum și în grupul de