Anularea amenzilor pentru necompletarea PLF a fost aprobată de Senat. Deputatul Șoldan: Se face dreptate românilor care s-au întors recent din străinătate și au fost amendați degeaba


Intră acum și în grupul de

 Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan a anunțat că a fost aprobată în Senat legea pentru anularea amenzilor PLF.

Șoldan a spus că Senatul a aprobat cu unanimitate de voturi inițiativa legislativă pe care a propus-o pentru ca românii să scape de amenzile PLF.

„Se va face astfel dreptate românilor care s-au întors recent din străinătate și au fost amendați degeaba. Am inițiat această lege cu gândul la zecile de mii de români care sunt nevoiți să își demonstreze buna-intenție prin instanțe din cauza unui DSP slab informatizat”, a spus deputatul sucevean.

 El a menționat că propunerea va intra în dezbatere la Camera Deputaților și în curând, toți cei care au fost sancționați pe nedrept nu vor mai trebui să plătească amenzile, iar cei care le-au plătit, își vor primi banii înapoi.

Șoldan a mulțumit tuturor colegilor din Senat pentru votul dat.

„Prin această lege corectăm o eroare și scutim zeci de mii de români de drumuri inutile și cheltuieli cu instanțele”, a precizat deputatul sucevean.


Intră acum și în grupul de