Patronul Casa Plus, Marius Zmau, a pus mana pe PNL Suceava fara nici un fel de probleme (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Patronul magazinului Casa Plus din Suceava, omul de afaceri Marius Zmău a fost ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PNL, fiind astfel noul lider ales al acestui partid după ce Mihai Aurel Steiciuc (fostul preşedinte ales) a fost mazilit din funcţie de liderul judeţean Alexandru Băişanu pe motive de „trădare politică”.

Necunoscut în lumea politică suceveană până săptămâna trecută când a fost anunţat „pe surse” drept viitorul preşedinte al PNL Suceava, dar cunoscut ca fiind cumătrul preşedintelui organizaţiei judeţene, Alexandru Băişanu, dl Zmău a apărut de nicăieri drept soluţia salvatoare pentru PNL Suceava.

În faţa unei săli pline, venite cu un singur scop, susţinerea dlui Zmău, liderul judeţean Al. Băişanu şi-a jucat perfect rolul de preşedinte democratic iar prezenţa în competiţie a unui out-sider, dl Carpiuc Virgil, a dat un aer de liberă concurenţă pentru funcţia de preşedinte.

Dl Carpiuc a avut însă inspiraţia de a se retrage la timp din competiţie astfel încât cei 236 de delegaţi (aleşi pe sprânceană de echipa Băişanu-n.n.) au avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Cu 207 voturi pentru şi doar 19 împotrivă Marius Zmău, „liberalul” care nu a dus pana acum nici o luptă politică cu PSD sau PDL, ci doar şi-a făcut prieteni în cele două partide prin prisma afacerii sale, a devenit preşedinte al PNL Suceava, putându-se spune fără greş că şi în PNL Suceava „cumătria a învins democraţia”.


Intră acum și în grupul de