Propunere de dizolvare a Biroului Local al organizației USR Suceava și de retragere a sprijinului politic pentru viceprimarul Teodora Munteanu și consilierul local Lorena Buburuzan


Intră acum și în grupul de

Adunarea Generală a organizației municipale USR Suceava întrunită duminică după amiaza a avut pe ordinea de zi suplimentară mai multe puncte controversate între care chiar propunerea de dizolvare a Biroului Local.

Potrivit unor surse politice, inițial, Adunarea Generală a organizației muncipale USR Suceava a fost convocată pentru duminică, 12 iunie, la ora 14:30, iar dacă nu se întrunește cvorumul să fie reprogramată de la ora 15:30.

Din cei 190 de membri, la reconvocare au venit aproape 40 care au avut pe ordinea de zi de dezbătut raportul președintelui organizației, Gianina Ursu și strategii politice.

În cadrul ședinței s-a propus și o ordine de zi suplimentară unde prima propunere a fost de revocare a Biroului Local al organizației și declanșarea procedurilor de alegere a unui nou birou local cu un număr mai mic de membri.

Un alt punct pe ordinea de zi suplimentară a fost legat de retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu și pentru consilierul local USR Lorena Buburuzan.

O propunere controversată venită din partea președintelui organizației municipale USR Suceava, Gianina Ursu, a fost cea de „delimitare publică” față de președintele organizației județene, senatorul Gheorghiță Mîndruță.

O parte dintre membrii prezenți au părăsit ședința când au văzut propunerile de pe ordinea de zi suplimentară, au precizat sursele citate care au arătat că membrilor li s-au cerut anumite poziționări fără să li se ofere și suficiente explicații și argumente.


Intră acum și în grupul de