Nechifor: PDL este un partid al „ciocoilor noi” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prin lansarea platformei creştin-democrate în cadrul PDL, acest partid încearcă din nou să-şi schimbe haina, susţine preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. „A mai făcut-o odată când a trecut de la stânga la dreapta într-o noapte”, a spus liderul PSD Suceava.

În opinia sa, PDL vrea acum o nouă doctrină, creştin-democrată, într-o tentativă de a se spăla pe mâni de responsabilitatea guvernării aşa cum PD a mai procedat şi în guvernarea CDR, dar şi când a guvernat cu PNL sau PSD. „Singura platformă care se potriveşte acestui partid este platforma de gunoi a istoriei pentru că PDL a aruncat România în trecut, a trimis românii în dezastru”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El a subliniat că doctrina creştin-democrată este specifică ţărilor catolice, iar PDL nu poate dovedi nici măcar că sunt creştini. „Nu ştiu ce fel de creştini vor să arate că sunt cei care înfometează românii, care îi trimit afară din ţară pe români, care ameninţă opoziţia cu funia şi săpunul”, a spus Nechifor.

El a adăugat că PDL este un partid al „ciocoilor noi”, al unor oameni preocupaţi cum să facă bani doar pentru ei şi dezinteresaţi de soarta românilor.

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi-a lansat, miercuri, la Ateneu, Fundaţia Creştin-Democrată, declarând că speră ca organismul să recepteze tot entuziasmul civic manifestat la începutul anilor ’90 şi să contribuie la proiectarea în viaţa publică a unor figuri noi.


Intră acum și în grupul de