Vicepreședintele PNL Bogdan Gheorghiu: Programul „Anghel Saligny” se întâmplă. Indiferent de criticile aduse de partenerii de coaliție, sunt eforturile lui Gheorghe Flutur susținute de toți primarii din județ


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL deputatul Bogdan Gheorghiu a declarat, sâmbătă, în replică la acuzele aduse de PSD Suceava în legătură cu Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” că, indiferent de critici, reușita acestui program este și rodul eforturilor lui Gheorghe Flutur și a tuturor primarilor din județul Suceava.

„Programul „Anghel Saligny” se întâmplă! Indiferent de criticile aduse de opoziție, sunt aproximativ 600 milioane de euro care vor dezvolta județul Suceava, cea mai mare sumă din program acordată unui județ”, a spus Gheorghiu.

El subliniat că acest program  înseamnă dezvoltare a comunităților noastre: gaz, apă curentă, canalizare, drumuri, pe scurt, un trai la standardele vremurilor actuale”, a spus Gheorghiu.

„Indiferent de criticile aduse de partenerii de coaliție, neasumate prin nume, sunt eforturile președintelui Gheorghe Flutur, susținute de primarii din județul Suceava. TOȚI primarii din județul Suceava!”, a concluzionat deputatul Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de