Tânărul antreprenor sucevean Robert Vasile Ciocan a fost ales președinte al Organizației Județene de Tineret PMP Suceava: Avem potențialul de a schimba lucrurile în bine și de a aduce un suflu nou, proaspăt


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Organizației Județene de Tineret a PMP Suceava este Robert Vasile Ciocan, antreprenor și consultant în domeniul proiectelor europene.

În vârstă de 30 ani, Robert Ciocan a absolvit Facultatea de Management din cadrul UBB Cluj-Napoca și este master în Gestiunea și evaluarea proiectelor – nivel master.

Pregătirea profesională în cadrul scrierii și implementării proiectelor cu finanțare europeană și-a început-o de pe băncile facultății, lucrând pentru câteva mari firme de profil, din zona Ardealului. În 2017 s-a întors acasă, la Suceava, când a deschis un birou de consultanță și de atunci dezvoltă afaceri atât pentru el cât și pentru zeci de întreprinderi care au beneficiat, cu ajutorul lui, de finanțări nerambursabile.

Robert Vasile Ciocan a fost ales președinte al organizației județene de tineret PMP Suceava la alegerile care s-au desfășurat vineri.

„Știm motivul pentru care ne-am întâlnit azi – acela de a produce o schimbare profundă în modul în care se face politică la nivelul comunităților noastre. Avem potențialul de a schimba lucrurile în bine și de a aduce un suflu nou, proaspăt. Dumnezeu ne-a creat pentru a fi extraordinari. Curaj!” a declarat președintele ales al OT a PMP Suceava, Robert Vasile Ciocan.

Structura de conducere nou aleasă a Organizației de Tineret a PMP Suceava este:

– Președinte: Ciocan Robert Vasile

– Secretar general: Carp Ioan

– Secretar general adjunct: Fîrcal Alexandru-Marian

– Vicepreședinți: Buzilă Patricia-Alexandra, Crăcană Mihaela, Drob Bianca-Mihaela, Fodor Mihai, Gula Robert Dumitru, Onufrei Alexandru Gabriel, Savu Sava

– Secretari executivi: Crăciunaș Alexandru Dorian, Curcă Ionela Emanuela, Dula Andrei, Gherasim Veronica, Popa Robert Valentin, Rădulescu Cezar George, Rusu Antonia Ștefania.


Intră acum și în grupul de