Noul președinte al femeilor din PMP Suceava este expertul evaluator Georgeta Lazarovici


Intră acum și în grupul de

Organizația de femei a PMP Suceava are o nouă conducere, anunță formațiunea politică precizând că Georgeta Lazarovic a fost numită, cu unanimitate de voturi, președintele Organizației Județene de Femei a PMP Suceava, în cadrul Consiliului Executiv Județean.

De profesie expert evaluator, Georgeta Lazarovici are o temeinică pregătire profesională, fiind absolventa a doua facultăți și a unui masterat în domeniul „evaluarea societăților comerciale”.

PMP Suceava menționează că Lazarovici este o persoană responsabilă, dinamică și cu inițiativă, are spirit organizatoric și este capabilă să revigoreze echipa organizației de femei a PMP Suceava.

„Nu am fost implicată în viața politică până acum, sunt membră a PMP de circa un an și alături de echipa PMP Suceava îmi doresc o schimbare a vieții politice românești, am încredere în țelurile acestui partid, am cunoscut majoritatea membrilor organizației sucevene a partidului, sunt oameni de calitate și de valoare și sunt mândră că fac parte din rândurile lor. Am convingerea că vom forma o echipa puternică și unită și în mod sigur, doar împreună, vom reuși să aducem o schimbare în viața sucevenilor”, a declarat Georgeta Lazarovici.


Intră acum și în grupul de