Acasă Politica Noul președinte al femeilor din PMP Suceava este expertul evaluator Georgeta Lazarovici

Noul președinte al femeilor din PMP Suceava este expertul evaluator Georgeta Lazarovici


Intră acum și în grupul de

Organizația de femei a PMP Suceava are o nouă conducere, anunță formațiunea politică precizând că Georgeta Lazarovic a fost numită, cu unanimitate de voturi, președintele Organizației Județene de Femei a PMP Suceava, în cadrul Consiliului Executiv Județean.

De profesie expert evaluator, Georgeta Lazarovici are o temeinică pregătire profesională, fiind absolventa a doua facultăți și a unui masterat în domeniul „evaluarea societăților comerciale”.



PMP Suceava menționează că Lazarovici este o persoană responsabilă, dinamică și cu inițiativă, are spirit organizatoric și este capabilă să revigoreze echipa organizației de femei a PMP Suceava.

„Nu am fost implicată în viața politică până acum, sunt membră a PMP de circa un an și alături de echipa PMP Suceava îmi doresc o schimbare a vieții politice românești, am încredere în țelurile acestui partid, am cunoscut majoritatea membrilor organizației sucevene a partidului, sunt oameni de calitate și de valoare și sunt mândră că fac parte din rândurile lor. Am convingerea că vom forma o echipa puternică și unită și în mod sigur, doar împreună, vom reuși să aducem o schimbare în viața sucevenilor”, a declarat Georgeta Lazarovici.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version