Consilierul local USR Lorena Buburuzan: Ion Lungu a avut înțelepciunea să retragă de pe ordinea de zi proiectul PUZ de pe strada Mărășești. Consilierii PNL, PMP și Pro România ar fi respectat consemnul de vot favorabil


Intră acum și în grupul de

Consilierul local USR Lorena Buburuzan a apreciat modul în care primarul Ion Lungu a acționat în ședința Consiliului Local Suceava de joi și a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ PYAM pe strada Mărășești nr.7A

„Intenția de vot favorabil în Consiliul Local era foarte clară, încă înaintea începerii ședinței. Consemnul era „pentru” deși au fost trimise amendamente privind legalitatea proiectului de către viceprimarul Teodora Munteanu”, a spus consilierul local sucevean.

Lorena Buburuzan a reamintit că în ședința din luna noiembrie proiectul a picat la vot, cu 9 abțineri, 8 voturi împotrivă și 6 voturi pentru  din care 4 de la PNL și două ale consilierilor PRO România.

„Este ciudată și totodată grotescă mimarea interesului general și al binelui colectiv, în ședința Consiliului Local, în fața camerelor și a urechilor cetățenilor și, în camere cu uși închise, parafarea unor acorduri de vot conjunctural, susceptibil oricăror interese private”, a declarat Buburuzan.

El a arătat că primarul Ion Lungu a avut înțelepciunea de a retrage proiectul de pe ordinea de zi.

„Rușinea rămâne pentru consilierii PNL, PMP și Pro România care ar fi respectat consemnul de vot favorabil”, a concluzionat consilierul local Lorena Buburuzan.


Intră acum și în grupul de