UNPR Suceava va avea propriul candidat la sefia CJ (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

UNPR Suceava va avea candidaţi proprii la alegerile locale, inclusiv la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, aceştia urmând să fie stabiliţi în cursul anului viitor, a anunţat, miercuri, preşedintele organizaţiei, Cătălina Vartic.

Potrivit acesteia, organizaţia suceveană a UNPR şi-a început activitatea în vara acestui an şi are deja 1.500 de membri şi organizaţii în 75 la sută din localităţile judeţului. Vartic a recunoscut că nu este uşor pentru un partid mic să fie la guvernare, dar consideră că UNPR este necesar pe scena politică românească, fiind o „pata de echilibru”.

„Sucevenii pot găsi în noi echilibrul. Atât cei care nu pot ţine pasul cu inaugurările lui Gheorghe Flutur, cât şi cei care nu vor să se îmbete cu apă rece ca PSD”, a spus liderul organizaţiei sucevene.

Vartic a mai menţionat însă că nu exclude ca UNPR să decidă să-l susţină pe actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a câştiga un nou mandat. „Vom vrea să avem candidat la Consiliul Judeţean. Este posibil însă să îl susţinem pe Gheorghe Flutur”, a spus liderul UNPR Suceava.


Intră acum și în grupul de