Acasă Politica Lungu si Flutur, pregatiti sa castige Primaria si CJ si in 2012...

Lungu si Flutur, pregatiti sa castige Primaria si CJ si in 2012 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Începem pregătirea foarte serioasă pentru alegeri, să câştigăm alegerile pentru ca să modernizăm acest judeţ”, a declarat joi preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, arătând că până în luna iunie, organizaţia judeţeană democrat liberală va desemna toţi candidaţii pentru alegerile locale din 2012.

Flutur a spus într-o conferinţă de presă că PDL Suceava este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară care are şi cel mai mare grup de parlamentari, nouă, având însă 11 parlamentari din arcul guvernamental, prin doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, în timp ce opoziţia are doar cinci parlamentari.



El a subliniat că PDL Suceava a organizat în 2010 alegeri pentru 532 de organizaţii pe secţiile de votare, ale 112 organizaţii comunale, orăşeneşti şi municipale, zece organizaţii pe colegii şi pentru conducerea judeţeană, iar în 2011 este pregătit să desemneze candidaţii pentru alegerile locale din 2012. „Până în iunie 2011 vom avea toţi candidaţii, să aibă cel puţin un an pentru a se pregăti”, a spus Flutur. El a arătat că el intenţionează să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava, iar primarul Sucevei, Ion Lungu, pentru cel de-al treilea mandat de primar.

„Mulţi primari vor trebui să-şi reporteze mandatul pentru că avem multe proiecte de finalizat”, a spus preşedintele PDL Suceava. El a arătat că îşi propune ca la alegerile locale din 2012 PDL Suceava să câştige noi zone şi fiefuri.

La rândul său, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că măsurile administrative din municipiu au afectat puţin imaginea politică, dar a subliniat că lucrările ce se desfăşoară în prezent la reabilitarea reţelelor şi modernizarea infrastructurii care creează disconfort şi care vor continua sunt necesare şi că majoritatea populaţiei a înţeles acest lucru.

El a arătat că potrivit sondajelor de opinie, PDL este în continuare prima forţă politică în municipiul Suceava. „Suntem pregătiţi să intrăm în bătălia pentru 2012. Ne dorim să stabilim candidaţii pentru Consiliul local până în iunie şi avem şanse mari să cucerim din nou Primăria şi majoritatea în Consiliul local”, a spus Ion Lungu.

În judeţul Suceava PDL are 52 de primari din cei 113, la care se adaugă alţi 12 primari, aleşi din partea altor formaţiuni politice, care au anunţat public că susţin candidatura lui Flutur pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version