USR Suceava pregătește anul electoral 2024 și vrea să interacționeze mai mult cu sucevenii


Intră acum și în grupul de

Echipa Biroului Județean USR Suceava s-a întâlnit sâmbătă, 11 februarie 2023 cu o parte din președinții de filiale locale și aleșii locali, în cadrul unui workshop de dezvoltare și extindere a USR Suceava, la care au participat on-line și 2 membri ai Biroului Național USR, Oana Țoiu și Lucian Stancu Viziteu, anunță președintele USR Suceava, Gianina Ursu.

Ea a arătat că întâlnirea și-a propus stabilirea țintelor pentru 2023, a atribuțiilor și implicării concrete a filialelor și a planului de acțiune pentru anul electoral 2024.

„Ne propunem să creștem în preferințele electoratului și să oferim o alternativă responsabilă la clasa politică actuală”, a spus Ursu.

Ea a adăugat că USR Suceava își propune să atragă oameni în organizație pentru a crea noi filiale în județul Suceava.

„Noul USR Suceava va crește și prin încrederea sucevenilor în oamenii din USR, și din acest motiv vom ieși pe stradă să vorbim cu oamenii  să ne cunoască, dar să-i cunoaștem și noi pe ei. Avem în derulare proiectul „USR te ascultă”, proiect ce presupune o interacțiune continuă cu cetățenii Sucevei”, a menționa președintele USR Suceava.


Intră acum și în grupul de