Nechifor: O alianta intre PDL si UNPR ar putea fi paritara (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Românii vor putea alege între o alianţă PSDPNL-PC cu o puternică platformă social-liberală care poate duce ţara spre dezvoltare şi o coaliţie cu Şerban Mihăilescu, Gabriel Oprea, Elena Udrea sau Gheorghe Falcă, care vor să închidă ţara, aşa cum face actuala guvernare, a declarat, joi, liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor.

Potrivit preşedintelui PSD Suceava, PDL încearcă să realizeze o coaliţie cu partidele aflate acum în arcul guvernamental, ceea ce denotă că democrat-liberalii sunt preocupaţi de construcţia alianţei dintre PSD, PNL şi PC. „Cred că ar fi o clarificare doctrinară între UNPR şi PDL, între un partid de trădători cu un partid de conjunctură care şi-a schimbat şi doctrina politică peste noapte”, a spus Nechifor.

El consideră că o alianţă între PDL şi UNPR ar putea fi paritară în condiţiile în care PDL coboară în sondaje spre nivelul UNPR care se situează sub un procent în preferinţele alegătorilor.

Preşedintele PSD Suceava a mai ţinut să sublinieze că Alianţa PSDPNL-PC care se construieşte vine pe un fond de aşteptare al românilor care s-au săturat de actuala guvernare care îi dispreţuieşte.


Intră acum și în grupul de