Deputatul Gheorghe Șoldan a asistat la turnarea primilor kilometri de asfalt pe A7 și susține că până la sfârșitul acestui an vor fi scoase la licitație și lucrările la Autostrada Pașcani – Siret


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat că a fost prezent, joi, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la turnarea primilor kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei.

„Când spuneam de formula perfectă (Ministru PSD al Transporturilor + Constructor Român + Fonduri Europene), au fost voci care susțineau că e doar un slogan politic. Realitatea însă este următoarea: În luna februarie 2023 s-au semnat ordinele de începere a lucrărilor, iar astăzi s-a ajuns deja la stadiul în care se toarnă asfalt”, a spus Șoldan.

El arată că lucrările sunt avansate și pe celelalte șantiere până la Focșani, iar A7 ajunge tot mai aproape de Suceava.

Mai mult, deputatul PSD a declarat că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că până la sfârșitul acestui an vor fi scoase la licitație și lucrările la Autostrada Pașcani – Siret, pe cele două tronsoane, respectiv Pașcani – Suceava (60,5 kilometri), unde studiul de fezabilitate este în fază avansată de elaborare, și Suceava – Siret ( 41 kilometri).

„Atât Sorin Grindeanu, cât și președintele PSD Marcel Ciolacu, vor fi alături de noi sucevenii, pentru ca Autostrada A7 să ajungă cât mai repede la Suceava.  După 30 de ani, Moldova și Bucovina vor avea autostradă! Și de data asta, e pe fapte, nu pe vorbe goale și poze cu lopata”, a transmis Gheorghe Șoldan într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de